уторак, 31. март 2015.

Cao svima,ovo je post u kojem cu vam pisati o preparatima za negu kosu,i o nacinima kako da zastitie i oporavite kosu.
Pocecu sa izborom sampona.
Samponi koje koristite ne trebaju biti previse agresivni.
Izbor sampona je gotovo najbitnija stvar u nezi kose.Samponi sadrze mnogobrojne silikone i suflate,koji daju efekat glatke,i zdrave kose,ali PRIVREMENO.A kada se nagomilavaju na kosi,zacepljuju pore,i stete kosi.Zato sa vremena na vreme treba koristiti sto blaze sampone kao sto su Becolino,Bekutan i druge proizvode za bebe.
Cesto se u narodu govori kako su najbolji oni takozvani 'litarski samopni' proizvodjaca Alfa,Hera i razni drugi.Ali moracu da vas razocaram.Oni u sebi sadrze veliku,odgromnu kolicinu hemikalija,i izuzetno malo ekstrata one biljke koja je navedena.Te proizvode izbegavati u sirokom luku.
Ja koristim trenutno sampon iz Avona,sampon sa Arganovim uljem.Zadovoljna sam,u sustini,ne isusuje kosu
Balzami za kosu.
Balzam za kosu,ili regenerator sluzi da omeksa kosu,cini je meksom i lakse se rascesljava u sustini,nema neko veliko dejstvo osim sto je kosa meksa.Koristim ga takodje,Avon balzam sa marokanskim uljem.
Pakovanja za kosu.
Pakovanja za kosu mogu biti hidratantna i keratinska.Pakovanja hrane kosu u bukvalnom smislu.Oni su najvazniji u nezi kose.Oni ne stvaraju efekat privremene mekoce,vec je hrane i kosa izgleda lepse,bujnije i zdravije.Koristim Still Pakovanje Maline i zadovoljna saM.
Napomena:Kosu treba sto manje izlagati toploti,presa za kosu,fen,figaro,NIKAKO!Ili u sto manjoj meri.
Redovno kratiti vrhove.
Nadam se da vam se svideo post,to bi bilo to za danas,cao :D <3

Нема коментара:

Постави коментар